Aanvraagformulieren en aanleveren gegevens

Voor een aanvraag kunt u alleen de formulieren gebruiken die het Werkplein u geeft. ​​U kunt niet op een andere manier een aanvraag inleveren.

Sommige formulieren vindt u op de website. Andere formulieren sturen we u op via de post of kunt u ophalen op onze vestigingen.

Op de beginpagina van onze website vindt u onze regelingen. Op de pagina van elke regeling leest u hoe u aan formulieren komt en hoe u ze inlevert.

Bel met het Werkplein tijdens ons telefonisch spreekuur. Zorg ervoor dat u het zaaknummer bij de hand hebt. U vindt het zaaknummer op de brief die u ontvangen heeft. We vragen u dan hoe lang u denkt nodig te hebben en waarom het nog niet lukt om gegevens aan te leveren. De medewerker zal alles met u doornemen en aangeven wat u kunt doen.

U kunt ook uw bankafschriften downloaden van internet bankieren, opslaan en verzenden via het contactformulier. Vergeet vooral niet te vermelden voor welke medewerker van het Werkplein de bankafschriften bestemd zijn. U vindt dit in de brief die u heeft ontvangen onder de kop ‘contactpersoon’.