Proclaimer

Werkplein Hart van West-Brabant is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of als u informatie tegenkomt die niet (meer) klopt, laat het ons dan weten. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op de website.

Privacy

Alle informatie die u aan ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt. 

Helder taalgebruik

Een testpanel van Stichting ABC heeft bijgedragen aan de teksten op deze website. Het panel bestaat uit mensen die vroeger moeite hadden met lezen en die getraind zijn om kritisch te kijken naar teksten. Komt u toch nog teksten tegen die u ingewikkeld vindt? Dan horen we dat graag zodat we van u kunnen leren.

Toegankelijkheid

Het Werkplein geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de website van het Werkplein gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Toch is het niet uit te sluiten dat delen van deze website niet voor iedereen volledig bruikbaar zijn. Mist u informatie door toegankelijkheidsproblemen? Dan kunt u bellen, mailen of langskomen. We helpen u dan graag verder.

Het toegankelijkheidslabel van www.werkpleinhartvanwest-brabant.nl. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

 

Uw verbeterpunten

Heeft u verbeterpunten voor onze website? Dan horen we dat graag. Met uw hulp kunnen we de website beter maken voor u en alle andere bezoekers.

Contact

Hieronder leest u hoe u in contact komt met het Werkplein.