Inschrijven aanbieders re-integratiediensten

Werkplein Hart van West-Brabant ondersteunt mensen die niet direct aan het werk kunnen. Hiervoor werken we samen met verschillende aanbieders van re-integratiediensten. We staan altijd open voor nieuwe aanbieders die onze kandidaten kunnen helpen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. U kunt zich inschrijven via onze doorlopende aanbestedingsprocedure.

U kunt een open inschrijving doen voor het aanbieden van maatwerktrajecten aan inwoners van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert. Als u aan de voorwaarden voldoet, dan wordt u opgenomen in de toolkit waaruit onze klantmanagers kunnen putten bij de re-integratie van hun kandidaten. Onze klantmanagers beoordelen per individu wat er nodig is om iemand weer aan te laten sluiten bij de arbeidsmarkt.

Een van de voorwaarden om toegelaten te worden is dat uw bedrijf beschikt over het Keurmerk Blik op Werk. Om alle stukken van de aanbestedingsprocedure in te kunnen zien is registratie nodig bij aanbestedingskalender.nl.

Inschrijven en informatie via aanbestedingskalender.nl