Werken bij het Werkplein

Zoek je een leuke veelzijdige functie in een groeiende organisatie? We zoeken verschillende administratief medewerkers voor minimaal 18 en maximaal 36 uur per week voor onze beide locaties. Reageren kan tot 31 januari.

pdf Vacature administratief medewerker (PDF, 168.35 KB)

Dit betekent het om te werken bij het Werkplein

Het Werkplein Hart van West-Brabant helpt werkzoekenden en werkgevers om dichter bij elkaar te komen. We geloven dat iedereen een blijvende bijdrage kan leveren. Daar streven we ook naar. We zijn er voor de 225.000 inwoners van Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Roosendaal en Zundert. Op onze locaties Etten-Leur en Roosendaal werken 180 medewerkers.

Dit bieden we onze klanten

  • We bieden werkzoekenden begeleiding om in zichzelf te geloven, werk te vinden en mee te doen in de samenleving.
  • We geven mensen die minder te besteden hebben weer ademruimte door inkomensondersteuning.
  • Voor werkgevers maken we de match met passende werknemers via kosteloze werving en begeleiding.

Continu leren en ontwikkelen

Iedereen is anders. Daarom is elk traject maatwerk. Al onze medewerkers werken wel volgens dezelfde praktische, mensgerichte en methodische aanpak. We meten continu wat werkt en we stoppen met wat niet werkt. Zo zijn onze organisatie en medewerkers voortdurend in ontwikkeling. Om dit mogelijk te maken bieden we een veilige werkomgeving waarin we eerlijk zijn naar elkaar en onze klanten. Samen zetten we de schouders eronder om tot resultaten te komen.

Meer weten? Dit doet het Werkplein